Tawny Newsome (căpitanul Angela Ali) oferă detalii, în premieră, despre primul sezon ”Space Force”, care se lansează azi pe Netflix

Lansarea primului sezon ”Space Force” are loc azi pe Netflix.

Tawny Newsome ,căpitanul Angela Ali din noul serial Netflix ”Space Force”, oferă detalii în premieră despre rolul său și vorbește despre așteptările pe care le putem avea de la seria care-l are pe Steve Carell în rolul principal.

Nou înfiinţata U.S. Space Force devine subiect de parodie după ce Netflix a anunţat lansarea serialului de comedie intitulat chiar „Space Force”, cu celebrul comedian Steve Carell în rolul principal.

În serial, Steve Carell interpretează rolul Generalului Mark R. Naird, care, aşa cum se poate deja vedea în trailerul producţiei, află cu surprindere că a fost numit la comanda unei noi ramuri militare, ”Forţele Spaţiale”.

Tawny Newsome o interpretează pe Angela Ali, un ofițer care lucrează cu generalul Mark Naird (interpretat de Steve Carell), iar în acest interviu pentru Europa FM povestește cu entuziasm despre experiența acestei noi producții Netflix.

”Angela este inteligentă, are o diplomă în matematică, este un bun pilot, este competentă la serviciu, dar cred că întotdeauna și-a dorit să facă mai mult. Cred că este greu pentru ea să fie complet mulțumită. Este o perfecționistă. Cred că într-un fel mă descriu pe mine însămi. Adică, vreau să spun că nu joc foarte mult în serial. Sunt pur și simplu eu însămi, perfecționistă, enervantă și atotștiutoare. Cred că ceea ce mă atrage la ea este faptul că este bună la ceea ce face, dar are și simțul umorului”, spune Tawny Newsome.

Dacă în primul sezon ea se dovedeșteun as aal matematicii, în viața reală nu stau chiar așa, după cum mărturisește actrița. ”Nu sunt chiar praf la matematică, doar că nu am fost niciodată îndrăgostită de ea. Am ajuns până la analiză matematică, ceea ce este ridicol pentru cineva care încearcă să obțină o diplomă în actorie. Toată lumea mă întreba: De ce faci asta? Iar eu am răspuns: Corect. O să mă opresc acum.”, mărturisește cu sinceritate Tawny Newsome.

Documentarea pentru rolul din ”Space Force” a fost o provocare pentru tânăra actriță.

”Mi s-a părut interesant faptul că Angela s-a transferat la Forța Spațială din cadrul Forțelor Aeriene, în care a intrat cu grad de ofițer, ceea ce înseamnă ca a fost mai întâi la facultate. Am în familie militari și am mulți prieteni care au intrat în armată, iar dintre ei, unii au mers la facultate după, și doar foarte puțini au făcut asta înainte de armată. Așa că am bazat personajul Angela pe ceea ce știam despre traseul ei.

Am un prieten care a mers la facultate și apoi a intrat direct în Forțele Aeriene, iar asta este exact ceea ce a făcut și Angela.

Există o distincție aici. Nu înțeleg pe deplin, pentru că n-am fost niciodată în armată, dar ceva rezonează cu mine, pentru că mi-a plăcut ideea de a merge să obții o diplomă, știind ce urmează să faci după aceea. Foarte puțin absolvenți de facultate se află în situația asta. Mi se pare grozav să abordezi așa facultatea, și anume gândind în perspectivă”.

În interviul pentru Europa FM, Tawny Newsome vorbește și despre relația Angelei cu Erin Naird, fiica lui Mark.

”În primul rând, o ador pe Diana Silvers. Mă înțeleg foarte bine cu femeile de 21 de ani. Ne împrietenim întotdeauna la cataramă, pentru că persoanele de 21 de ani nu sunt încă blazate. Prietenia cu ele este o plăcere. Încă din primul moment m-am înțeles perfect cu Diana.

Erin, personajul ei, trece printr-o perioadă de angoasă de genul de ce m-ați adus aici, îmi urăsc părinții, iar eu am ocazia să fiu mătușa cool, cu care poate discuta despre viață și despre altele. Cred că Angela este pentru Erin un tip de persoană adultă care îi vorbește într-un alt fel, ceea ce seamănă foarte bine cu modul în care și eu îmi tratezi nepoții. Încerc să fiu persoana cool, care nu îi bate la cap”.

Tawny Newsome face echipă în serialul Netflix „Space Force” și cu John Malkovich, în rolul dr. Adrian Mallory.

”Într-un fel, John Malkovich este ca un copil. În primul rând, mi se pare că avem o legătură spirituală specială, pentru că este un împătimit al teatrului, iar eu provin din teatru. Amândoi am lucrat mult la Chicago. Deși până acum nu ne-am întâlnit, avem fiecare în jurul nostru oameni asemănători, iar el este… John Malkovich. Cu toții îl urmărim de ani de zile, practic dintotdeauna. Când am ajuns acasă seara trecută, soțul meu viziona filmul Quintă Royală.

Am spus cu surprindere: „Uite-l pe John Malkovich!” Joacă în toate producțiile. Este o legendă și este cel mai drăguț om. Știe multe despre K-pop și alte chestii bizare care sunt la modă. E designer de modă și face vin. Îmi plac hainele. Îmi place să beau. Așa că sunt gata de petrecere!”

Tawny Newsome mărturisește și că s-a bucurat de reîntâlnirea pe platourile de filmare cu Ben Schwartz, care interpretează rolul F. Tony.

”Ben este minunat. Pe el îl cunoșteam mai demult. Nu foarte bine, dar am făcut împreună puțină comedie și podcasturi. E superamuzant. Mereu improvizăm mici scene când nu suntem filmați. Glumim tot timpul și este un tip pur și simplu cool. E extraordinar și atât de amuzant! Toată lumea îl iubește. Toată lumea îl adoră. El este Sonic, ariciul. Ieri i-am zis, din greșeală: Sonic, nevăstuica. Eram foarte obosită”.

Primul sezon ”Space Force” o aduce și într-o relație strânsă cu Jimmy O. Yang, care interpretează rolul dr. Chan. În acest sezon, cei doi au parte de o poveste interesantă și devin prieteni în mod neașteptat.

”Și pe Jimmy îl cunoșteam oarecum de dinainte. Avem câțiva prieteni comuni, așa că, în mod ciudat, știam diverse lucruri unul despre celălalt, dar nu petrecuserăm prea mult timp împreună. Este superamuzant. Este foarte interesant să ajungi să cunoști stilul de comedian al fiecăruia și modul în care îi place să joace. Stilurile noastre sunt complementare, așa că este foarte amuzant și foarte ușor. Toate scenele în care jucăm împreună ajung să fie ca o sesiune de rap. Ne întrebăm unul pe celălalt: Hei, ce-ar fi să facem asta?

Toate acestea ajută mult și cred că ne transformă într-un duo cool, pentru că amândouă personajele noastre sunt foarte inteligente, genul de intelectuali care au apucat pe drumuri diferite. Cred că acesta este un mod bun de a privi oameni inteligenți care petrec timp împreună”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS