Tatarusanu se simte mai bine si a plecat in Grecia

Portarii echipei nationale pendru baraj raman Tatarusanu, Pantilimon si Lobont

Echipa nationala a primit o veste buna chiar inaintea plecari spre Grecia pentru prima mansa a barajului de calificare la Mondiale. Ciprian Tatarusanu se simte mai bine dupa problemele la spate si s-a putut antrena marti alaturi de restul ‘tricolorilor’.

Victor Piturca a renuntat astfel la Silviu Lung Jr., care devenise al 4-lea portar in lot, in conditiile in care Costel Pantilimon a fost convocat de urgenta, pentru a acoperi o eventuala absenta a lui Tatarusanu. Goalkeeper-ul Astrei Giurgiu nu a facut deplasarea alaturi de delegatia Romaniei, care a ajuns in Grecia pentru confruntarea tur care se joaca vineri seara la Pireu. Managerul general al Stelei – Mihai Stoica a lasat de inteles ca stie mai multe despre starea lui Tatarusanu, dar n-ar vrea sa ofere amanunte ce pot ajuta adversarii.

In alta ordine de idei, oficialul stelist anunta ca plecarile lui Bourceanu si Latovlevici de la Steaua sunt inventii de presa. Mihai Stoica sustine deasemenea si ca Steaua nu este interesata de brazilianul Eric, fiindca pe postul coordonatorului de la Pandurii joaca deja Stanciu sau Iancu, mult mai tineri decat acesta.