Take That continuă fără Robbie Williams să lanseze noi hituri

Cel mai recent exemplu că Take That continuă fără Robbie Williams sa lanseze noi hituri este single-ul “Giants”, un preview pentru ce ne rezervă albumul “Wonderland”.

Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen au ales o abordare ce duce mai degrabă cu gândul la Coldplay decât la trupa care l-a propulsat spre faimă pe Robbie Williams. Grupul are peste o duzină de arene de concerte sold out în Marea Britanie în 2017 şi pregăteşte şi un show special cu Robbie Williams pe 25 februarie.

În ceea ce priveşte albumul nou, “Wonderland” va fi disponibil de pe 24 martie. Gary Barlow a promis că un videoclip pentru “Giants” va sosi curând, iar discul va fi disponibil şi sub formă de bundle-uri sau vinil.

Grupul Take That, înfiinţat în 1990, a lansat o serie de piese de mare succes, precum “Back For Good”, “Pray” şi “Relight My Fire”.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, “Beautiful World”, s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai slabă în muzica pop britanică şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Cea mai recentă ruptură din grup a fost în septembrie 2014, când Jason Orange a anunţat că a părăsit Take That şi că nu va participa la sesiunile de înregistrări pentru următorul album de studio al formaţiei britanice.