Confidenţialitate

Sute de companii vor căuta soluții pentru afaceri sustenabile și responsabile față de mediu la Forumul de afaceri franco-român

Franța este una dintre țările europene cele mai active când vine vorba despre schimbările climatice și măsuri luate la nivel național, dar și european. Angajată public, de la cel mai înalt nivel, Franța a schimbat legi sau a adoptat unele noi pentru înverzirea economiei, dar și pentru ca orașele sale să aibă aer mai curat, mai mult spațiu verde sau un transport cu emisii reduse.

Preocuparea pentru tranziția verde se regăsește și în cadrul instituțiilor franceze cu activități în România. Camera de Comert și Industrie Franco Română adună 550 de companii cu capital francez și nu numai, care fac schimb de expertiză cu companiile din țara noastră și își propun să facă împreună trecerea cât mai rapidă spre afaceri sustenabile și responsabile față de mediu. Asta se va întâmpla și la Forumul de Afaceri Franco Român care va avea loc pe 3 și 4 iulie, în București. Adriana Record, director executiv Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România a explicat la Misiunea Verde ce subiecte vor fi abordate în cadrul forumului.

În același timp, Sorana Ionescu, Vice-Presedinta celui mai mare operator independent de data centere și servicii de cloud din Europa de Est, a povestit cum a ajuns compania să-și producă propria energie printr-o soluție inovativă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.