”Sus cortina!” – Adriana Trandafir & Gabriel Fătu, în spectacolele-serial ”Mă mut la mama” & ”Mă mut la tata”

Amănunte – miercuri, 19 noiembrie, de la ora 17.15, în rubrica dedicată teatrului, ‘Sus cortina!’.

După succesul piesei ‘Mă mut la …mama!’, a urmat episodul ‘Mă mut la …tata!’, care face, de peste un an, săli pline peste tot în țară.

În ambele părți ale ‘serialului’ Adriana Trandafir joacă în rolul mamei, iar copii săi sunt interpretați de Gabriel Fătu și Andreas Petrescu (cel din urmă este și autorul celor două scenarii).

Următoarele reprezentații: Mă mut la mama se joacă pe 16 decembrie iar Mă mut la tata pe 19 decembrie, la Teatrul Lipscani.

Amănunte aflăm chiar de la protagoniști, actorii Gabriel Fătu și Adriana Trandafir – AUDIO.

Actorii & scenaristul Andreas Petrescu pregătesc episodul trei al acestui serial.

______________________________________________________

‘Mă mut la mama’, de Andreas Petrescu

Adriana Trandafir – Mama

Andreas Petrescu – Andrei (fratele mai mare)

Gabriel Fătu – Gabriel (fratele mai mic)

Regia: Gelu Colceag

Scenografia: Iuliana Gherghescu

Doi frați, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soție, iar celălalt înșelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilăria. Mama, văduvă fiind, deși e singură în casă, are un iubit…. L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTĂ!!!

Când apar băieții acasă, apar și conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzația că ‘mămica’ îl iubește mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că și ea are dreptul la dragoste, la viață, e de neconceput, în mintea celor doi: Mama este MAMA. Și atât!!!

_______________________________________________________

‘MA MUT LA… TATA?’, scenariu de Andreas Petrescu

O mamă, care deşi are aproape 60 de ani, se simte încă tânără şi ar vrea să aibă un iubit, fiind singură de multă vreme. Cei doi băieţi ai ei, deşi trecuţi de 35 de ani, nu pot să înţeleagă că mama are o viaţă şi trebuie să se bucure de ea. Aşadar, mai apare un personaj. Iubitul ei! Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieţii şi câte îi fac ei, pentru a scapa de el…?

Distribuţia: Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Andreas Petrescu, Anca Dinicu/Ioana Ancea, Gabriel Fătu

Regia: GELU COLCEAG