Super fani Europa FM: Un echipaj a participat la Transilvania Rally cu numele lui Radu Constantinescu pe mașină – FOTO

Campionatul național de raliu Transilvania Rally desfășurat în acest weekend a marcat câteva premiere excepționale în jurul unui echipaj special: Mihai Beldie si Mihaela Beldie.

Cei doi au fost primul echipaj mixt – frate și soră – aflat într-un raliu (Mihaela este și preparator fizic al lotului olimpic de gimnastică), au concurat pe un Mitsubishi lancer Evo VI Chat și au avut inscripționat pe mașină, dincolo de logo-urile sponsorilor, și numele emisiunii Drum cu prioritate cu Radu Constantinescu.

Este pentru prima dată când numele unei emisiuni de radio se află inscripționat pe o mașină de raliu, iar acest lucru se datoreaza tatălui celor doi concurenți , fostul pilot Mihai Aurel Beldie, care este fan al emisiunii Drum cu prioritate cu Radu Constantinescu.

rally transilvania

Foto: Liana Toma

rally transilvania premiere

“Tatăl lor e fan al emisiunii și mi-a promis că va inscripționa mașina cu numele meu. La început nu l-am crezut, nu l-am întâlnit niciodată, doar ne-am conversat pe Facebook, dar sunt mândru și bucuros ca le-am purtat noroc și i-am trimis pe podium! Le mulțumesc și voi fi alături de ei și în competițiile viitoare”, explică Radu Constantinescu istoria din spatele acestei premiere..

Se pare că Radu le-a purtat noroc pentru că la prima participare în Campionatul Național de Raliu a echipajului Mihai Beldie/Mihaela Beldie, cei doi au obținut și primul podium, locul 3 al clasei 11.

Mihaela Beldie (31 de ani) este și singura femeie din România care a participat în calitate de copilot în Campionatul Mondial de Raliuri.