Sunteţi dezamăgiţi dacă Simona Halep preferă turnee individuale în locul celor cu echipa naţională?

Cel mai mare tenismen român al tuturor timpurilor, inegalabilul şi fenomenalul Ilie Năstase, are o problemă cu Simona Halep. Are de mutt timp, de fapt, probleme cu Simona Halep, dar Ilie Năstase n-a fost niciodată apreciat pentru civilitate sau tact, doar i s-a spus “Nasty” de afurisit ce era. Dar de această dat Ilie pare a fi dat naştere unui soi de curent de opinie aşa…îmbrăţişat de o parte a presei sportive.

Năstase a criticat decizia Simonei de a nu participa alături de echipa naţională a României la Fed Cup în Canada, declarând:

[quote font=”0″][/quote] “Întrebaţi-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să spun mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart şi nu joacă la Fed Cup. Eu m-aş fi dus să evoluez la Cupa Davis, pentru ţara mea, ea merge la Stuttgart. De condamnat mi se pare faptul că ea spune că e obosită, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt maşini Porsche”, a mai spus Ilie Năstase.[quote font=”0″][/quote]

Remarca lui Ilie Năstase trimite la contractul de sponsorizare dintre Halep şi firma Porsche, care este, de asemenea, sponsor principal al turneului de la Stuttgart.

Deci avem o situaţie oarecum rar întâlnită, stimaţi ascultători: Un fost mare tenismen pune sub semnu întrebării patriotismul unei tinere jucătoare de tenis. Noi vom judeca împreună această situaţie creată, azi, aici, la România în Direct. Vă întreb: Dacă Simona preferă turnee individuale în locul celor cu echipa naţională, ca român – te simţi dezamăgit sau nu te simţi dezamăgit? Ce i-ai putea reproşa Simonei Halep?

[soundcloud width=”500″ height=”100″ id=”https://soundcloud.com/europafmromania/romania-in-direct-sunteti-dezamagiti-daca-simona-halep-prefera-turnee-individuale-7-04-2015″]