Sunt în viaţă, dar autorităţile nu mă văd’

Deşteptarea a prezentat la începutul săptămânii uimitorul caz al unei femei din Galaţi care se LUPTĂ de 7 luni să demonstreze CĂ NU A MURIT!

Ştefana Macovei, de 65 de ani, primeşte de cinci ani de zile pensie de urmaş, dar anul acesta, în luna aprilie, nu şi-a mai primit banii şi nici cuponul de pensie, pe care i-l cere medicul. S-a dus la Casa de Pensii să rezolve problema.

‘Când am fost prima data la casa de Pensii, mi-au spus că sunt moartă. M-a bufnit şi râsul când am auzit.

Apoi mi-au spus că s-a făcut o greşeală, dar nici luna următoare nu s-a rezolvat problema. Am fost de nenumărate ori la Casa de Pensii, pentru a depune sesizări în vederea rezolvării problemei.

Mi-au dat banii fie prin mandat poştal, fie direct de la casierie. Sunt cetăţean al acestei ţări şi vreau să primesc şi cuponul de pensie. Mi se tot spune că se va rezolva. Dar, de şapte luni de zile mă chinui.

Am fost la medic şi mi-a cerut cuponul. Cei de la pensii mi-au dat o adeverinţă, care nu m-a ajutat deloc la medic. De la casa de Pensii mi s-a spus că vina aparţine celor de la poştă’, a povestit femeia postului Realitatea TV.