“Sunt cu ea” – a declarat Barack Obama, într-un mesaj de susținere a lui Hillary Clinton

Președintele Statelor Unite, Barack Obama a anunțat că o susține pe Hillary Clinton în cursa pentru Casa Albă. “Sunt cu ea”, a declarat Obama într-un mesaj video difuzat la scurt timp după ce s-a întâlnit cu celălalt candidat democrat, senatorul de Vermont Bernie Sanders, care a refuzat până în prezent să se retragă din cursă. Liliana Nicolae are amănunte.

10iunie-10 Liliana Sandw Obana e cu Hillary

Anunțul făcut de Barack Obama marchează intrarea președintelui Statelor Unite ale Americii în Campania electoral. “Cred ca nu a existat niciodata un candidat atat de calificat pentru acest post”, a indicat Obama in acest scurt mesaj video. Agenția France Press notează că sprijinul lui Obama era de așteptat și, cu siguranță, va fi un atu pentru Hillary Clinton, având în vedere popularitatea de care încă se mai bucură primul președinte de culoare din istoria Statelor Unite.
Clip Obama
“Ştiu cât de dificilă poate fi funcţia de preşedinte, de aceea ştiu că Hillary va fi foarte potrivită”, a declarat Barack Obama. “De fapt – a continuat el – nu ştiu dacă a mai fost vreodată cineva mai calificat pentru acest post. Hillary Clinton are curaj, și compasiune pentru îndeplinirea atribuţiilor. Sunt alături de ea! ” – a subliniat preşedintele SUA.
La rândul său, Hillary Clinton i-a mulțumit președintelui American printr-un mesaj pe Twitter. : “Sunt onorata ca sunteti alaturi de mine, emotionata si gata sa merg inainte!”.
Alegerile prezidențiale din Statele Unite vor avea loc pe 8 noiembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS