Suflet în culori, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism

Concertul caritabil va fi susținut de patru tineri artiști- soprana Rodica VICĂ, tenorul Ștefan POP, violonistul Vlad MAISTOROVICI și pianistul Ștefan DONGA

Joi, la Sala Radio, începând cu ora 19:00, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism organizează evenimentul ‘SUFLET ÎN CULORI’, un concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.

Spectacolul va fi susţinut de soprana Rodica VICĂ, tenorul Ștefan POP, violonistul Vlad MAISTOROVICI și pianistul Ștefan DONGA.

Evenimentul este organizat în contextul în care pe 2 aprilie este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Acesta a fost stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite, în urmă cu şase ani.

Autismul este o tulburare complexă care afectează comunicarea, relaţiile sociale şi comportamentul persoanei. Conform celor mai recente cercetări, autismul afectează unul din 100 de copii.

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti.