Confidenţialitate

SUA: Vicepreședintele Pence păstrează distanța față de președintele Trump | VIDEO

Vicepreşedinte al Statelor Unite, Mike Pence a decis, din motive de precauți,e să păstreze distanţa faţă de președintele Donald Trump ”pentru câteva zile”, a anunţat Kayleigh McEnany, o purtătoare de cuvânt a executivului american.

Noul coronavirus a fost depistat, săptămâna trecută, la Casa Albă.

Katie Miller, o purtătoare de cuvânt a lui Mike Pence, a fost testată pozitiv, după un militar și un valet al lui Donald Trump.

Un prim test al vicepreședintelui a avut rezultat negativ.

Personalul din aglomerata aripă de vest a Casei Albe poartă măşti de protecţie, iar comnsilierii apropiaţi ai lui Donald Trump sunt testaţi zilnic.

Purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale ruse a confirmat, marţi, că este infectat cu noul coronavirus. Dmitri Peskov a adăugat că nu s-a întâlnit cu preşedintele Vladimir Putin în ultima lună.

La 30 aprilie, premierul Mihail Mişustin îl informa pe liderul de la Kremlin că a fost testat pozitiv, delegându-și atribuțiile vicepremierului Andrei Belușov.

Vladimir Putin lucrează în izolare de la începutul lunii aprilie.

Cu peste 232.000 de cazuri de SARS-CoV-2 confirmate, Rusia a devenit, marți, a doua cea mai afectată țară de pandemie, după Statele Unite ale Americii.