SUA: Un copil de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an

Un băieţel în vârstă de trei ani şi-a împuşcat în faţă fratele de un an, cu o armă de foc. În casa locuiau o mamă şi trei copii. Copilul de un an a fost transportat de urgenţă spre spital, dar a murit în ambulanţă.

Seful Poliţiei regionale, Calvin Williams afirma ca acum autoritatile vor sa afle cum a ajuns copilul de trei ani la arma.

‘In momentul de fata vrem sa aflam cui apartine arma si cum a avut loc evenimentul, iar cei responsabili pentru aceasta tragedie vor trebui sa raspunda in fata legii. Un copil de trei ani nu poate fi tras la raspundere, sunt adulti care fie au furnizat arma, au incarcat-o, fie stiau de ea si nu au pus-o intr-un loc sigur. Nu putem afirma nimic acum despre acuzatii, de acest lucru se vor ocupa procurorii, dar spun din nou, exista adulti vinovati si vor fi trasi la raspundere, un copil de trei ani nu poate fi considerat vinovat.’, a afirmat Williams.

Seful Politiei a mai declarat ca fascinatia pentru arme trebuie oprita, nu doar in orasul Cleveland, ci in intreaga tara.