SUA: Donald Trump sare în apărarea ginerelui său

Revenit la Washington după primul său turneu în străinătate, președintele SUA i-a luat apărarea ginerelui său, consilier la Casa Albă.

Presa americană a dezvăluit, săptămâna trecută, că Jared Kushner se află în vizorul Biroului Federal de Investigaţii pentru legăturile sale cu Rusia.

Într-o declarație pentre cotidianul New York Times, Donald Trump a apreciat activitatea ginerelui său, despre care susține că ‘face o treabă foarte bună’.

Liderul american consideră că Jared Kushner, soțul fiicei sale, este victima presei care este ostilă noii administrații, publicații și postul de televiziune pe care le definește cu sintagma ‘fake news’.

FBI şi Congresul analizează posibile legături între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Rusia.

Serviciile secrete bănuiesc că Moscova a încercat să inflenţeze alegerile prezidenţiale din noiembrie, favorizând victoria republicanului.

Magnatul se află în centrul unui scandal de proporții. Presa americană a dezvăluit că James Comey a fost destituit de la conducerea FBI după ce ar fi refuzat să claseze o anchetă care îl viza Michael Flynn, forțat să demisioneze din postul de consilier prezidențial pe probleme de securitate. Generalul a ascuns contacte cu oficiali ruși avute în timpul campaniei electorale.

Ginerele lui Donald Trump, în vizorul FBI pentru relațiile sale cu Rusia

 

Ginerele lui Donald Trump, consilier la Casa Albă

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS