SUA: Condamnată la închisoare pentru că nu a respectat carantina și a ținut coaforul deschis

O femeie din Dallas a stat 7 zile după gratii pentru că nu a respectat carantina. Tânăra nu a închis coaforul pe care îl are, pentru că este singura ei sursă de venit şi nu ar mai fi avut ce să le dea de mâncare copiilor, potrivit CNN.

„Decizia ta a fost una egoistă, ai pus propriile interese mai presus de cele ale comunităţii în care trăieşti. Ai încălcat legile statului, ale ţării şi ale acestui oraş”, spune Eric Moye, judecător.
Femeia a fost condamnată în regim de urgenţă, prin videoconferinţă, la 7 zile de închisoare cu executare. Tânăra spune că nu a vrut să încalce legea, dar nu a avut de ales.

„Nu sunt de acord cu ce spuneţi, domnule, când spuneţi că sunt egoistă, pentru că să (am, n.r.) cu ce să îmi hrănesc copii nu este un act de egoism. Am stiliste care stau nemâncate ca să aibă ce să le dea de mâncare copiilor”, spune Shelley Luther, proprietară salon.

În Texas, stat în care au fost confirmate peste 32.000 de cazuri de coronanvirus şi aproape 900 de oameni au murit, saloanele de înfrumuseţare rămân închise în continuare, cel puţin până pe 18 mai.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS