Ştirile zilei de 30 noiembrie 2015 în 30 de secunde – VIDEO

La finalul zilei de luni, Europa FM vă prezintă un rezumat în 30 de secunde al principalelor evenimente din ultima zi a lunii noiembrie:

EXEPERIENȚE EXTREME –  40 de persoane au rămas blocate timp de cîteva ore în Parîng, din cauza viscolului. În masivul Piatra Craiului, un turist din Republica Moldova a murit din cauză că a căzut într-o prăpastie.

VREME REA – În această după-amiază a intrat în vigoare o avertizare a meteorologilor – ar fi de așteptat vânt, ploi și ninsori în toate regiunile.

RETRAGERE –  La o lună de la catastrofa din clubul bucureștean Colectiv, fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu, anunță că se retrage din politică.

CONTROVERSĂ – Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, organizează o ședință solemnă dedicată Zilei Naționale pe 2 decembrie. Atunci ar fi trebuit să se voteze cererea de încuviințare a arestării lui Dan Șova.

ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ – În Franța a început cea mai mare conferință din lume pe tema schimbărilor climatice. Un eventual acord internațional ar produce modificări semnificative în economia mondială.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare