Ştirea Bravo: Un nou proiect Casa Share

Astăzi îi spunem pentru a doua oară bravo lui Bogdan Tănasă.  

Despre primul sau succes am vorbit cu 3 luni în urmă, atunci când  tânărul din Iaşi a construit cu ajutorul prietenilor de pe Facebook o casă pentru şase copii părăsiţi de mamă. A cheltuit cât a putut el, din economii, după care a făcut o pagină de Facebook, Casa Share, şi a cerut sprijinul altor români. Aşa a reuşit să le ridice în doar două luni o locuinţă, dotată cu tot ce trebuie pentru o viaţă decentă.

Acum are un nou proiect ambiţios, vrea să ridice o locuinţă pentru o familie cu patru copii, printre care şi doi gemeni de patru luni. Tatăl lor munceşte în construcţii, însă câştigă puţin.

Mama copilelor a crescut într-un centru de plasament după ce a fost abandonată. Şi-a dorit mereu o casă a ei, dar nu a avut-o niciodată. Bogdan Tănasă a auzit şi de cazul lor.

Cu un simplu share, Bogdan a reuşit deja să obţină gratuit o schiţă a viitoarei case, să adune câteva materiale de construcţii şi să toarne fundaţia.

“M-aş bucura să fie un nebun ca mine în fiecare oraş, să creeze o emulaţie, să adune lumea, că asta ne lipseşte, dacă ne unim putem face multe lucruri”, a spus Bogdan Tănasă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Şi, pentru ca lucrurile să meargă mai repede, Bogdan a început să caute voluntari chiar în sat. Iar oamenii au promis că nu vor sta pe margine.