Confidenţialitate

ȘTIREA BRAVO: Orbit dăruieste zâmbete

Știrea Bravo de astăzi este despre a dărui zâmbete. Despre oameni care nu așteaptă ca “altcineva să rezolve problema” și se implică în a oferi șansa unui viitor mai bun unor copii cu care soarta nu a fost atât de darnică, până acum. Vestea bună este că pentru al treilea an consecutiv proiectul derulat împreună cu SOS Satele Copiilor și intitulat Orbit dăruieste zâmbete continuă și în 2017.

Orbit și SOS Satele Copiilor România sunt alături de copiii din mediile defavorizate, copii care de multe ori riscă să fie marginalizați de către societate.

3.500 de copii, în anul 2015 şi 5.000 de copii în 2016 au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, de cursuri de igienă dentară și de kit-uri de îngrijire a dinților. Anul acesta, pentru alți 5000 de copii, Orbit îsi propune să încurajeze dezvoltarea abilitătilor personale. Asistenți sociali și firme specializate vor susține programe de dezvoltare personală, iar la finalul acestor cursuri, copiii vor avea abilităţi care le vor sprijini dezvoltarea personalităţii (e vorba de abilități de comunicare, spirit de echipă, empatie etc).

1% din valoarea oricărui pachet de gumă Orbit achizitionat până pe 30 noiembrie 2017 va fi redirecționat către SOS Satele Copiilor. Consumatorii trebuie să știe că astfel sprijină accesul la educație şi la un viitor mai bun a 5.000 de copii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Toate detaliile campaniei pot fi găsite pe site-ul daruieste-zambete.ro.