Ştirea Bravo: Elevi din Negreşti vând mărţişoare făcute de ei ca să ridice o casă pentru o mamă cu trei copii

Ştirea Bravo din Deşteptarea vine din Negreşti: Câţiva elevi vând la târguri mărţişoare şi genţi făcute de ei, ca să ridice o casă pentru o mamă sărmană cu trei copii.

Elevii activează ca voluntari la Centrul de Tineret Negreşti. În toamnă au vândut gentuţe confecţionate din hârtie şi scotch, iar acum tinerii din Negreşti s-au mobilizat la confecţionarea mărţişoarelor pe care le vând la Târgul de Primăvară, cu banii obţinuţi continuând să pună temeliile unei case.

Confecţionate din ceramică, mărţişoarele în forme de ii, ilice sau năframe au fost vedeta Târgului de Primăvară, iar în spatele lor se ascund multă muncă şi migală. Voluntarii din cadrul centrului au confecţionat sute de mărţişoare.

Săptămâna trecută au vândut 150 de bucăţi unui tânăr din Negreşti, student în Danemarca, pentru a fi oferite în cadrul unei acţiuni organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate.

Cu banii obţinuţi din vânzări vor achiziţiona materiale de construcţie pentru casa mamei care îşi creşte singură cei trei copiii într-o anexă a fostei Garnizoane de la Negreşti, scrie Adevărul.

Este o campanie ambiţioasă a Centrului de tineret de la Negreşti, pentru a schimba destinul unei mame divorţate care îşi creşte singură cei trei copii şi care niciodată nu a cerut ajutor de la nimeni.