Confidenţialitate

Steven Tyler: “Mi se rupe sufletul pentru că am fost nevoit să părăsesc turneul”

Steven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith, a dezminţit, printr-un comunicat de presă pe care l-a publicat pe site formaţiei, faptul că ar fi suferit un atac de cord.

Acesta precizează că a trebuit să fie supus unei intervenţii pe care doar medicul lui din Statele Unite o putea face şi că apreciază creativitatea celor care au făcut speculaţii privind urgenţa medicală care a dus la anularea unor show-uri programate luna trecută.

În septembrie, trupa americană a anunţat că Steven Tyler s-a confruntat cu „probleme medicale neaşteptate”, fapt care a dus la anularea a patru concerte pe care formaţia urma să le susţină în America de Sud.

Pentru că nu au fost oferite detalii suplimentare, s-au iscat numeroase speculaţii, printre care faptul că Tyler ar fi suferit un atac de cord.

„Mi se rupe sufletul pentru că am fost nevoit să părăsesc turneul mai devreme. Trupa n-a cântat niciodată mai bine. Vă dau nota 10+ pentru speculaţiile creative, dar cu siguranţă nu am suferit un atac şi nici un infarct. A trebuit să fiu supus unei intervenţii pe care doar medicul meu din State o poate face”, a transmis solistul formaţiei Aerosmith.