Ştefan Bănică pregăteşte un nou album pentru toamnă (AUDIO)

Ştefan Bănică a intrat în direct cu George Zafiu, în emisiunea ‘Europa Express’, pentru a vorbi despre concertul Europa FM de duminică, dar şi despre planurile sale pentru această toamnă, anunţând la Europa FM că se pregăteşte pentru a lansa un nou album.

Ştefan Bănică a intrat în direct cu George Zafiu, în emisiunea ‘Europa Express’, miercuri dimineaţă, pentru a vorbi despre pregătirile pentru concertul Europa FM LIVE pe plajă. Concertul anului pe litoral va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Artistul a vorbit şi despre un nou album a cărui lansare va avea loc în această toamnă.

‘A devenit o regulă la noi. Cam o dată la doi ani, în aceeaşi perioadă, lansăm un nou album’, a spus Ştefan Bănică în direct la Europa FM. El a precizat că va urma un turneu în toamnă iar piesele de pe noul material discografic vor fi promovate inclusiv în concertul, devenit deja tradiţional, de Crăciun.

Spre finalul interviului, George Zafiu i-a provocat pe ascultătorii Europa FM să răspundă unei întrebări adresate de Ştefan Bănică, recompensa fiind un back stage pass pentru Europa FM LIVE pe plajă.

Raluca din Bucureşti a fost cea care l-a descris pe Mihai Constantin, colegul lui Ştefan Bănică din seria ‘Liceenii’, dar şi vocea postului Europa FM. Chiar dacă nu a reuşit să-i spună pe nume, descrierea făcută de ascultătoare l-a amuzat pe Bănică, aşa ca ea vă va putea povesti duminică ce se întâmplă în spatele scenei celui mai important concert de pe litoral.