Ştefan Bănică a lansat albumul ‘Love Songs’ – Live Acoustic

Ştefan Bănică şi-a lansat, miercuri, cel de-al 15-lea album de autor, ‘Love Songs’ – Live Acoustic.

Albumul Love Songs – Live Acoustic conţine 13 cântece, înregistrate live din concertele unplugged pe care Ştefan Bănică le-a susţinut în ultimii trei ani în luna martie, cu ocazia Zilei Femeii.

Ştefan Bănică a adunat cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul anilor, piese mai noi şi mai vechi, reinterpretate în variantă acustică.

‘Dragostea rămâne, pentru mine, o permanentă sursă de inspiraţie. Concertele pe care le susţinem în fiecare an în luna martie, de Ziua Femeii, reprezintă o excelentă ocazie de a cânta în variantă acustică cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am compus de-a lungul timpului. Prin acest material discografic, înregistrat live, mi-am propus să redau o parte din emoţia, căldura şi atmosfera create în concertele de acest gen, care îmi oferă posibilitatea reinterpretării unor cântece deja lansate pe albumele mele anterioare. De asemenea, concertele acustice reprezintă o provocare pentru orice muzician. Sper să ascultaţi cu plăcere acest disc şi să vă regăsiţi în cântece’, a declarat Ştefan Bănică.