Confidenţialitate

Steaua Roşie Belgrad, campioana Serbiei pentru a 31-a oară

Echipa Steaua Roşie Belgrad şi-a asigurat cel de-al treilea titlu consecutiv în campionatul de fotbal al Serbiei, repornit după ce a fost întrerupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus, câştigând vineri seara cu un categoric 5-0 meciul din deplasare cu FK Rad, din prologul etapei a 27-a.

Etapa marchează reluarea campionatului şi se dispută fără spectatori, astfel că jucătorii celor de la Steaua Roşie nu au putut împărţi bucuria câştigării celui de-al 31-lea titlu cu suporterii.

Cu trei etape înainte de finalul competiţiei interne, Steaua Roşie Belgrad are 72 de puncte, cu 14 mai multe decât rivalii de la Partizan
Belgrad, aflaţi pe locul secund.

Aşa cum s-a anunţat în urmă cu două zile, Serbia va permite fanilor să asiste din tribune la meciurile de fotbal, începând cu data de 1 iunie, dar cu condiţia să respecte regulile de distanţare socială. Suporterii vor trebui să stea la un metru distanţă unul de celălalt în tribune.

Federaţia sârbă a indicat că în primele două eşaloane (16 echipe în fiecare) se vor mai disputa doar patru etape care vor încheia practic sezonul regulat, nu şi partidele din play-off şi play-out.