Steaua cauta intariri pentru Champions League

Steaua are in vedere unsprezece jucatori pentru a-si completa lotul inaintea participarii in grupele celei mai tari competitii inter-cluburi

Anuntul a fost facut de Mihai Stoica, managerul campioanei precizind ca echipa lui Laurentiu Reghecampf isi propune sa faca maximum cinci transferuri.

Printre jucatorii nominalizati de oficialul stelist se afla cei doi fundasi de la FC Vaslui despre care s-a spus ca ar putea suplini plecarea lui Vlad Chiriches la Tottenham – Celeban si Varela, precum si un aparator din Cehia, Vit Benes de la Jablonec.

Steaua mai este interesata de brazilianul Wesley, liber de contract, si de grecul Kapetanos. Alte optiuni pentru consolidarea atacului ar fi nigerianul Daniel Chima, care a jucat impotriva ros-albastrilor cu norvegienii de la Molde, sau Mana Dembele, un fotbalist din Mali care evolueaza in liga secunda franceza, la Clermont.

In ceea ce priveste postul de mijlocas, Steaua ii are in vedere pe Ionut Neagu si Laurentiu Iorga de la Otelul Galati si pe brazilianul Guilherme de la Petrolul Ploiesti.

Mihai Stoica a mai spus ca nu se pune problema unei plecari a capitanului Alex Bourceanu, despre care s-a scris ca ar fi dorit in Serie A de AC Torino si Fiorentina.