Confidenţialitate

“Star Wars: The Force Awakens” a primit 11 nominalizări la MTV Movie Awards – VIDEO

Filmul “Star Wars: The Force Awakens” a fost nominalizat la 11 categorii la MTV Movie Awards, actriţa principală Daisy Ridley, în vârstă de 23 de ani, fiind nominalizată la trei categorii: “cea mai bună actriţă”, “cel mai bun erou” şi “cea mai bună scenă de luptă”.

Pelicula “Star Wars: Trezirea Forţei” este şi în competiţia pentru “cel mai bun film al anului” şi pentru “cea mai bună distribuţie” la MTV Movie Awards.

Actorul John Boyega, de aceeaşi vârstă cu Daisy Ridley, a fost nominalizat la categoriile “cel mai bun debut” şi “cea mai bună scenă de acţiune” pentru rolul dezertorului Stormtrooper Finn din “Star Wars: The Force Awakens”.

Premiile MTV Movie se acordă în funcţie de aprecierile publicului.

“În competiţia pentru premii intră filme explozive, cu încasări foarte mari, pentru care oamenii s-au îmbulzit în cinematografe să le vadă: comedii, filme cu supereroi, ştiinţifico-fantastice, fantastice şi de acţiune”, a declarat producătorul executiv al show-ului MTV Movie Awards.

Filmul “Star Wars: The Force Awakens”, produs de studiourile Disney, lansat pe marile ecrane în luna decembrie, a generat încasări de peste 2,05 miliarde de dolari pe plan mondial.  Pelicula a fost nominalizată în acest an la cinci premii Oscar, la categoriile tehnice, însă nu a câştigat niciun trofeu.

Ediţia din acest an a galei MTV Movie Awards va avea loc la Los Angeles, pe 10 aprilie, iar actorii Dwayne Johnson şi Kevin Hart vor fi gazdele show-ului.