Confidenţialitate

Stai pe gânduri? Stai pe canapea! (P)

Încă din antichitate, romanii și grecii studiau despre filozofie relaxându-se pe piatră, bronz sau lemn. Timpul a trecut, iar astăzi ne bucurăm de valoarea pe care canapeaua o aduce în viețile noastre: e mereu acolo când cei dragi se adună. E  mereu acolo la filmul preferat, sau când stresul de la serviciu pare că ne răpune. Nu e doar o piesă de mobilă tapițată pentru a permite șederea confortabilă, ci  un adevărat element de decor și funcționalitate care face din orice casă, un confortabil acasă.

Canapeaua e un martor tăcut al conversațiilor spumoase, al  îmbrățișărilor, al regăsirilor și al zâmbetelor celor dragi. Este un refugiu elegant al gândurilor personale, transformate pas cu pas în adevărate filozofii de viață. Indiferent de material, dimensiune, formă și culoare, canapeaua este piesa centrală a ambientului personal, gata să ne susțină cu măiestrie,  zi de zi.

De aceea, la Casa Rusu ai opțiuni de stil pentru fiecare. De la simplitatea elegantă a canapelei Astoria, cu spătar și brațe în linii drepte, din stofă de calitate, în culori sobre și elegante, la canapeaua Oxford, care se remarcă prin aspectul clasic și calitatea materialelor ce fac din orice living unul primitor. Deși inițial a fost considerată o piesă de mobilier elitistă, în timp, canapeaua tapițată a început să fie căutată și de clasele de mijloc. Așa încât astăzi, nu putem să ne imaginăm un apartament sau o cameră de zi fără canapea.

Nici domeniul psihologiei nu duce lipsă de această piesă de mobilier specială, încă începând din secolul al XIX-lea. Folosită inițial de către Sigmund Freud, fondatorul psihanalizei, canapeaua a devenit și simbol al limitării transferului dintre client și psihanalist, oferind intimitatea de care era nevoie în ședințele de terapie.

Astăzi, în speranța că viața nu se întâmplă numai pe canapea, în fața televizorului, ci de pe canapea pleacă mari imbolduri emoționale, planuri sau idei frumoase, te invităm în magazinele Casa Rusu pentru o redecorare a ambientului personal: fie că îți dorești regăsiri de familie reușite sau momente speciale alături de prieteni, descoperă colecțiile de canapele Casa Rusu, acum cu reduceri de 30% din prețul initial. Pentru că cea mai importantă piesă de mobilier a casei merită o atenție sporită.

Descoperă întreaga colecție pe www.mobilacasarusu.ro , și nu uita și de Facebook: https://www.facebook.com/mobilacasarusu/