Spune-ne ce te face fericit de Crăciun și poți câștiga un sejur de relaxare la Băile Herculane

Spune-ne ce te face fericit de Crăciun, pe europafm.ro, și poți câștiga un sejur de relaxare la Băile Herculane! În fiecare zi, la Ore de Toamnă, poți afla că pleci într-o vacanță realxantă în stațiunea Băile Herculane, la Hotel Afrodita Resort&Spa 4* (trei nopți de cazare pentru 2 persoane).

Afrodita Resort & Spa este singurul resort de 4 stele din regiune, dotat cu un centru de tratament modern pentru procedurile tradiționale cu apă termală și termo-sulfuroasă un centru Spa, oferind orașului Herculane facilități și servicii comparabile cu orice spa european.

Astăzi, pe lângă tratamentele ce au făcut cunoscută stațiunea, în centrul resortului se pot face măști de caviar, băi în lapte și miere, masaje cu roci vulcanice, bețe de bambus, masaje orientale cu spumă, sau oaspeții pot încerca experiența culoarului tropical sau a băilor cu litiu și sare din Marea Moartă în noul Deorum Spa, o zonă exclusivistă deschisă la sfârșitul anului 2016.

Resortul cu 220 de camere deține 2 săli de restaurant, o grădină de vară, o terasă, lounge bar, precum și spații de joacă interioare și exterioare și săli de conferință. Piscinele interioare îl fac un loc minunat de vacanță pe tot parcursul anului, având o priveliște spectaculoasă peste Valea Cernei iar piscina exterioară inaugurată în 2016, este un loc modern ce oferă nu numai o priveliște minunată asupra munților Domogled ci este și încălzită pentru a vă bucura de temperatura optimă pe tot parcursul sezonului.

Locul este de asemenea un punct foarte bun de pornire pentru obiectivele din zonă. Cazanele Dunării, Crucea Albă și Cascada Bigăr sunt doar o parte din obiectivele ce pot să fie vizitate, aflându-se la o distanță foarte mică de hotel.

[form form-68]

Regulamentul concursului