Confidenţialitate

Spune-ne cât de tare e viața ta de familie și câștigi cu LIDL la Europa FM

Viața de familie este surprinzătoare, este plină de provocări și de bucurii. Este o călătorie plină de experiențe noi, momente unice și sentimente pe care nu le-ai mai avut până atunci și pe care le descoperi doar atunci când cunoști persoana iubită, când întemeiezi o familie și când apar primii copii sau, de ce nu, primele animale de companie.

Este un jurnal unde trecem primul sărut, primul date, toate declarațiile de dragoste, căsătoria, momentul cand a apărut primul copil, primii pași ai acestuia și așa mai departe. Este o poveste surprinzătoare și niciodată nu se termină.

Viața de familie nu e ce te aștepți. E mai tare!

Povestește-ne un moment unic pe care l-ai trăit împreună cu cei dragi care să ne demonstreze că viața de familie e mai tare decât ți-o imaginai!

În Deșteptarea, la Europa FM, poți câștiga un coș de cumpăraturi de la LIDL plin cu produse Deluxe, în valoare de 200 de lei. Vlad, George și Luca aleg zilnic doi câștigători!

Mai multe detalii despre campania „Viața de familie nu este cum te aștepti. E mai tare”, de la Lidl, găsiți la adresa surprize.lidl.ro/manifesto