Spune ce filme vrei să vezi la Astra Film Festival 2016 şi poţi câştiga un FULL PASS la festival

Europa FM, partenerul oficial al filmelor bune, te invită la Astra Film Festival 2016 pentru  cinema la superlativ în Sibiu.

Programul include nu doar filme de autor, premiate și apreciate în întreaga lume, ci și formate noi experimentate azi în producția de film care prezintă o situație a cinematografiei contemporane.

Renumit în toată lumea pentru originalitatea în programare, cele peste 100 de filme din programul oficial AFF 2016 sunt grupate în 18 secțiuni tematice: OutStanDox, Personal/familial/social, Dis-locuire, Doc-Vlog, Trecut recondiționat, Cetățeni ai lumii online, Armânii, Islamul radical la el acasă, Destine în comunism, Povestiri din Urbania, Lumi circumscrise, Întâlniri, Realitate sub acoperire, Mari maeștri/opere recente, Proiecții speciale, Portret Frederick Wiseman, The Future is Now și Astra Film Junior.

Filme și cineaști din programul AFF, în cursa pentru OSCAR 2017

Astra Film prefigurează palmaresul Oscar 2017 prin trei nume: Cristi Puiu cu Sieranevada, propunerea României la Oscar pentru cel mai bun film străin, Gianfranco Rosi cu documentarul Fuocoammare, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2016 și propunerea Italiei la Oscar pentru cel mai bun film străin și Frederick Wiseman, căruia i se va înmâna un Oscar pentru întreaga sa carieră de peste cinci decenii.

Spune ce filme vrei să vezi la Astra Film Festival 2016 şi poţi câştiga unul din cele două FULL PASS la festival, care oferă acces pentru două persoane la toate proiecţiile  Astra Film Festival 2016.

Premiul constă într-un FULL PASS pentru două persoane la festival şi nu include cazare sau transport în Sibiu pe perioada evenimentului.

Concurs câştigat de Oprita Radu Corneliu şi Maftei Maria-Teodora