SportDepot.ro, în februarie, dă startul celor mai agresive reduceri de iarnă (P)

Dacă vrei să te bucuri de oferte exclusiviste, reduceri sau promoţii speciale şi în afara sezoanelor de reduceri, nu trebuie decât să aplici şi să achiziţionezi Cardul Club Sport Depot şi să devi membru.

SportDepot.ro, cel mai mare magazin on-line de articole sportive, parte a grupului german, Sport 2000 International, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa ce ofera peste 30 000 de produse de la brandurile sport premium precum Nike, Adidas, Reebok, Puma, Lotto, Champion, Lacoste, etc. pentru 50 de sporturi diferite, da startul celor mai agresive reduceri de iarna.

Pana la sfarsitul lunii februarie, pe www.sportdepot.ro, te bucuri de reducerile finale de iarna de pana la 60% la cele mai tari branduri ca Adidas, Nike, Puma, Lotto, Reebok, etc. si 70% reducere la echipamentele pentru schi si snowboard.

In plus, daca comanda ta depaseste 150RON, beneficiezi de livrare gratuita oriunde in Romania. Iar daca vrei sa te bucuri de oferte exclusiviste, reduceri sau promotii speciale si in afara sezoanelor de reduceri, nu trebuie decat sa aplici si sa achizitionezi Cardul Club Sport Depot si sa devi membru.

Pentru reducerile finale de iarna, click aici!

SPORT 2000 International GmbH este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa ce detine peste 3500 puncte de vanzare in 20 tari si inregistreaza o cifra de afaceri de peste 5,1 de miliarde de euro.

Portofoliul SPORT 2000 include branduri comerciale ca: Adidas, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Columbia, O’Neil, Wilson, Head, Fisher, Speedo si multe altele. Branduri exclusiviste sunt in permanenta dezvoltate special pentru SPORT 2000 si completeaza lista produselor dedicate fitness-ului, sporturilor individuale si de echipa, turismului, cat si produse pentru uz zilnic.

Austria, Belgia, Croatia, Finlanda, Franta, Italia, Germania, Grecia, Irlanda, Spania, Suedia si UK sunt doar cateva dintre tarile unde Sport 2000 este foarte cunoscut si bine pozitionat pe piata. Compania a fost infiintata in 1988 ca si furnizor de echipamente sportive, si astazi, 20 de ani mai tarziu, este cel mai iubit magazin de articole sportive din intreaga Europa.