Spargator la 13 ani (AUDIO)

Un copil de 13 ani din Arad i-a uimit pe poliţişti prin modul în care a dat o spargere.

Băiatul de 13 ani a mers în vizită la o cunoştinţă care locuia într-un bloc la etajul 3. Profitând de neatenţia gazdei, copilul a ieşit pe balcon, de unde cu foarte mare agilitate s-a căţărat pe balustradele exterioare ale blocului aflat în cartierul Grădişte, şi a ajuns pe balconul unui apartament vecin aflat tot la etajul 3.

Acesta a forţat uşa de termopan de la cameră și a intrat în interiorul casei, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur în valoare totală de aproximativ 15.000 euro. Băiatul a comis furtul în doar câteva minute. Proprietarii nu erau acasă în momentul comiterii furtului.

Conform unor informaţii, tânărul a vândut toate bijuteriile cu sume mici de bani. Poliţiştii au reuşit să recupereze cam jumătate din bijuterii de la cei care le-au cumpărat şi îi caută în continuare pe ceilalţi cumpărători pentru a recupera tot prejudiciul.

Conform unor informaţii, băiatul care este elev, a mai fost în vizorul poliţiştilor. El este cercetat pentru furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.