Confidenţialitate

Soția lui Kobe Bryant va primi 29 de milioane de dolari de la autoritățile din L.A., în urma unor imagini cu locul tragediei în care a murit fostul basketbalist

29 de milioane de dolari este suma pe care trebuie s-o plătească autoritățile locale din Los Angeles soției lui Kobe Bryant, după ce în spațiul public au apărut fotografii de la scena elicopterului prăbușit. Soția baschetbalistului a dat autoritățile în judecată după tragicul accident din ianuarie 2020.

Kobe Bryant și-a pierdut viața după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în California. În elicopter era și fiica acestuia de 13 ani.

După accident, în spațiul public au apărut mai multe fotografii de la locul tragediei.

Soția baschetbalistului, Vanessa Bryant, a dat în judecată Comitatul Los Angeles, susţinând acuzaţia de invadare a vieţii ei private: membrii departamentelor de poliţie şi pompieri din Los Angeles au difuzat imagini ale accidentului pe căi neoficiale, inclusiv clienţilor unui bar.

Avocatul familiei Bryant spune că s-a ajuns la o înțelegere după ce în august un tribunal federal a decis că pompierii şi poliţiştii au încălcat intimitatea.

Kobe Bryant, multiplu campion al NBA, selecţionat de 18 ori pentru All-Star Game, a fost acceptat în 2020 în Hall of Fame.

Foto: Shutterstock

Citește și: Amendă pentru clubul de handbal Rapid, după ce fanii echipei au înjurat-o pe Cristina Neagu