Confidenţialitate

Sorin Niculescu, prins că a repetat o piesă în Ore de primăvară – AUDIO

Chiar de la prima piesă difuzată de Sorin Niculescu în Ore de Primăvară 500 de euro au plecat   la un ascultător care a sesizat că piesa Vanotek feat. Eneli – ”Tell Me Who” a mai fost difuzată la Europa FM joi după ora 9.

via GIPHY

Cum la Europa FM am promis că nu mai repetăm piesele de luni până vineri, între 9-17, iar dacă o facem ne amendăm cu 500EURO, bani care merg la primul ascultător care ne sesizează în direct repetiția, Sorin Niculescu s-a văzut nevoit să-și recunoască greșeala în direct și să-i dea banii lui Rafael Stroe.

El a indicat în mod corect că piesa Vanotek feat. Eneli – ”Tell Me Who”  s-a mai auzit la Europa FM după ora 9, mai precis la 9:42.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce a stat de vorbă în direct cu ascultătorul care a sunat primul și ne-a atras atenția că am repetat o piesă la Europa FM, Sorin Niculescu a primit încurajări de la colegi, care au venit alături de el în studioul de emisie și au căzut de acord să-l ajute cu ”amenda” de 500 EURO pe care trebuie să o plătească acum.

La Europa FM nu repetăm muzica!

Cât timp petreci la serviciu sau la școală sau pe drumuri, între 9 – 17, de luni până vineri, DJ-ii Europa FM se asigură că nu vei auzi de două ori aceeași piesă la radio.

Dacă unul dintre ei greșește și ai fost pe fază, ne suni la 0372.069.599, număr cu tarif normal, și câștigi pe loc 500 EURO!

Dacă nu ne-ai prins când am greșit, ne recunoaștem greșeala în direct și căutăm să nu o mai repetăm… altfel, ne poți lua banii! 500 EURO dacă auzi la Europa FM aceeași piesă de două ori între orele 9-17, de luni până vineri.

Regulamentul general al concursurilor Europa FM