Soprana ANGELA GHEORGHIU – sâmbătă, la Europa FM

Într-un interviu acordat Europa FM, soprana Angela Gheorgiu spune povestea melodiei ‘Copacul’, pentru care a realizat un videoclip filmat într-un conac părăsit de pe domeniul Ghika din București. Urmează: primul CD de colinde românești lansat de Angela Gheorghiu & un DVD ce va fi lansat în urma colabărării cu Vangelis.

Este o obișnuită a marilor scene ale lumii, de pe toate continentele. Sâmbătă, ajunge și pe Covorul Roșu EuropaFM.

Soprana Angela Gheorghiu a lansat, recent, un videoclip pentru piesa ‘Copacul’, compusă de Zolt Kerestely, o dorință mult mai veche a artistei.

Angela Gheorghiu visa, încă din adolescență, să dea o notă proprie cântecului ‘Copacul’, cunoscută publicului din România în interpretarea lui Aurelian Andreescu. Și a reușit.

Videoclipul a fost filmat într-un conac părăsit de pe domeniul Ghika din Capitală – AUDIO 1.

Vineri, pe 15 noiembrie, va lansa primul CD ce reunește 16 colinde românești, numit ‘O, ce veste minunată!’

Nu peste mult timp, așteptăm DVD-ul realizat în colaborare cu Vangelis, ce va conține o serie de melodii & filmări compuse special pentru Angela Gheorghiu.

‘Cum mai invită astăzi un băiat -o fată la dans? Unde mai e idila?’ iată întrebarea pe care ne-o adresează soprana Angela Gheorghiu.

Nu-i uitați pe marii artiști! – este un alt mesaj transmis de Angela Gheorghiu, care spune că 90% din muzica produsă azi trebuie aruncată la coș… – AUDIO 2.