Sophia Loren sărbătoreşte 80 de ani

Sophia Loren, care va împlini 80 de ani pe 20 septembrie, a lansat o carte de memorii.

Sophia Loren a lansat de curând un volum autobiografic intitulat ‘Yesterday, Today and Tomorrow – My Life’, în care vorbeşte despre începuturile carierei sale, relaţia cu producătorul de cinema care a descoperit-o şi care i-a devenit soţ, dar şi cea cu alte personalităţi ale cinematografiei mondiale, mai ales din perioada anilor 1960 – 1970.

Pentru a scrie cele 300 de pagini ale volumului autobiografic, Sophia Loren a apelat la ceea ce ea însăşi a numit ‘cufărul cu amintiri’, pentru a face publice fotografii vechi, scrisori şi bileţele din partea unor vedete ca Cary Grant, Frank Sinatra, Audrey Hepburn şi Richard Burton, pe lângă ‘sufletul pereche’, italianul Marcello Mastroianni, potrivit Reuters agenţia citată de Mediafax.

Sophia Loren vorbeşte în carte şi despre cele 17 zile pe care le-a petrecut în închisoare în Italia, în 1982, în urma unei înţelegeri cu autorităţile după ce nu a plătit impozitele. Atunci, a dat vina pe contabilul său.

Cartea ‘Yesterday, Today and Tomorrow – My Life’ este publicată la editura Rizzoli în Italia, iar varianta în limba engleză ar trebui să apară în librăriile din Statele Unite în decembrie, drepturile pentru această ediţie fiind deţinute de Atria Books, o divizie a Simon and Schuster.

Sophia Loren va împlini 80 de ani pe 20 septembrie.