Confidenţialitate

Soluțiile eGeniusWeb și eGenius

Suntem cu toții de acord că digitalizarea merge mână în mână cu inovația. Și pentru că zilele acestea nu e deloc ușor să fii antreprenor, UniCredit Bank vine în sprijinul companiilor aflate într-un proces de transformare digitală, prin dezvoltarea unor produse inovatoare. Astfel a apărut soluția de e-commerce care oferă un avantaj competitiv afacerilor din piața online și este disponibilă în două module:

  • eGeniusWeb este o soluție modulară pentru acceptare la plată, cu funcționalități inovatoare, ideală pentru afaceri la început de drum (cum ar fi start-up-uri sau profesii liberale). Totodată, se adresează afacerilor care nu au site și nu au volume mari de tranzacții. Ea permite efectuatea plăților pe internet într-o manieră sigură, rapidă (prin integrarea de plăți cu 3D Secure), de pe orice dispozitiv, precum și crearea facilă a unei platforme de comerț electronic.
  • Soluția eGenius se potrivește companiilor dezvoltate și oferă avantaje precum rapiditate în procesarea unor volume mari (de exemplu de Black Friday) și o platformă avansată de monitorizare cu rapoarte complexe și integrare cu soluții de contabilitate.

Mai multe detalii găsiți în secțiunea dedicată de pe unicredit.ro.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.