Solistul VUNK a creat un nou tabel al lui Mendeleev

Cornel Ilie (VUNK) a rămas marcat de corigenţa din liceu de la chimie.

Dacă tabelul lui Mendeleev a fost unul dintre coşmarurile din timpul şcolii pentru Cornel Ilie, solistul VUNK, acum el a găsit o soluţie să depăşească momentul. Artistul a creat un nou tabel care are un conţinut mult mai atractiv pentru orice elev întrucât conţine cuvinte precum ‘sărut’, ‘bucurie’, ‘speranţă’, ‘aşteptare’, ‘ploaie’, ‘prietenie’, samd.

Cornel a rămas corigent la chimie în liceu pentru că a fost prins copiind la teză, o corigenţă despre care nici părinţii lui nu au aflat încă, după cum mărturiseşte acesta. Artistul a trecut corigenţa învăţând în beciul în care trupa repeta pe perioada vacanţei.

‘Pe toată durata liceului au fost două materii care nu mi-au plăcut şi de care mi-era teamă pentru că nu le-nţelegeam: chimia şi economia. Chimia mi-a fost ca o limbă complet străina, motiv pentru care am şi rămas corigent pe vară în clasa a XI-a.

Acum, cu ocazia concertului de la Sala Polivalentă încerc să mă revanşez pentru acea perioadă, să dau o interpretare mai frumoasă chimiei şi am reinterpretat tabelul lui Mendeleev, înlocuind elementele periodice din acel tabel cu elementele care pot duce la fericirea oricui. Este Tabelul Elementelor Fericirii’, spune Cornel Ilie.

‘Invenţia’ vine în pregătirea concertului VUNK 31013 #asasishow care va avea loc la Sala Polivalentă pe 3 octombrie, de la ora 19.00.