Solistul trupei Maroon 5 și chitaristul duo-ului Eurythmics urmează să desfășoare un proiect de anvergură (AUDIO)

Adam Levine și Dave Stewart vor produce împreună un reality show, care aduce un element de noutate în peisajul muzical actual.

Proiectul Songland, inițiat de Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi Dave Stewart, chitaristul fostului grup Eurythmics, este dedicat compozitorilor talentaţi.

‘Songland’ va fi o emisiune care dă șansa – celor aflaţi la început de carieră – de a-și prezenta compoziţiile originale în faţa unor reprezentanţi de seamă ai industriei muzicale.

Cei doi vor colabora cu Audrey Morrissey, producătorul executiv al versiunii americane a emisiunii ‘The Voice’ – în cadrul căreia Adam Levine apare în calitate de membru al juriului.

Proiectul de televiziune se află deocamdată într-un stadiu incipient de producţie.

Nu a fost deocamdată devăluită data la care va fi lansată emisiunea.

Cu siguranță, însă, după această veste, compozitorii aspiranți la celebritate din întreaga lume se vor mobiliza cu creațiile lor.

Amintim de formaţia Maroon 5, care s-a bucurat de un mare succes odată cu lansarea albumului de debut, ‘Songs About Jane’, în 2002.

Trupa a fost atunci recompensată cu un premiu Grammy. Ulterior, aceasta a vândut peste 15 milioane de copii ale celor cinci albume lansate până în prezent.

Și duetul Eurythmics, alcătuit din cântăreaţa Annie Lennox şi chitaristul Dave Stewart, este câştigător al mai multor premii Grammy.

Primul album lansat în 1981 a vândut peste 75 de milioane de discuri.