Confidenţialitate

”Șofer de Suflet”, proiectul Asociației Magic și al Rompetrol care ajută bolnavii să ajungă, în siguranță, la spital | VIDEO

”Șofer de Suflet” este proiectul început de Asociația Magic și Rompetrol anul trecut, odată cu pandemia.

Pe scurt, Rompetrol oferă carburant, iar voluntari din toată țara transportă gratuit bolnavii, în condiții de siguranță, de acasă la spital și înapoi acasă. Cei mai mulți beneficiari sunt bolanvi cu afecțiuni oncologice, în special copii.

Familii din cele mai îndepărtate colțuri ale țării au ajuns la control sau la tratament, cu ajutorul voluntarilor și al Rompetrol.

Sunt sute de oameni implicați și sute de mii de kilometri parcurși până acum. Legătura dintre cei care au nevoie și voluntarii care vor să se implice este făcută de Magicul Bo, așa cum îi spun prietenii de la Asociația Magic lui Bogdan Ciuhat, de la care am aflat mai multe despre proiect:

0741.741.828 este numărul de telefon pe care îl puteți apela dacă aveți nevoie de un ”Șofer de Suflet” . Magicul Bo (Bogdan Ciuhat) vă găsește șofer de suflet, oriunde v-ați afla. Unul alimentat de Rompetrol pentru a face kilometrii pentru bine! Pentru ca toți să fim bine!