Şoc în Deşteptarea! Un important politician a dezminţit că ar fi reptilian, calător prin spaţiul extraterestru

Politicianul a răspuns unei cereri oficiale a unui cetăţean, înregistrate la cabinetul său, potrivit legii.

Nu doar politicienii români dau motive de amuzament alegătorilor, după cum au descoperit Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, marţi, în emisiunea ‘Deşteptarea’.

Când eşti politician primeşti tot felul de întrebări ciudate.

Primul Ministru din Noua Zeelandă, Jhon Key, a dezminţit recent că ar fi un reptilian, calător prin spaţiul extraterestru:

‘Din câte ştiu eu, nu sunt reptilian. Am luat decizia neobişnuită de a merge să mă consulte nu numai un medic de oameni, ci şi un veterinar şi ambii au confirmat că nu sunt o reptilă… Nu am fost niciodată într-o navă spaţială, n-am călătorit niciodată în spaţiu şi nici limba mea nu este mai lungă decât ar fi normal’.

El a răspuns astfel unei cereri oficiale a unui cetăţean, înregistrate la cabinetul său, potrivit legii.

Conceptul de reptilieni pe Pământ a fost popularizat de David Icke, un teoretician al conspirației care crede că un popor de reptilieni ce-și pot schimba forma controlează lumea noastră luând înfățișare de oameni și câștigând puterea politică cu scopul de a manipula societatea umană. David Icke a afirmat în repetate rânduri că mulți dintre liderii mondiali sunt reptilieni sau sunt posedați de către reptilieni în încercarea acestora de a obține puterea pentru a conduce rasa umană.

Amuzându-se pe seama ştirii, Vlad Petreanu a comentat: ‘În România nici nu se pune problema de extratereştri. N-am văzut nicio urmă de inteligenţă artificială sau ieşită din comun’.

Cele mai interesante momente din ‘Deşteptarea’ pot fi reascultate cu un click aici!