Confidenţialitate

Smiley – ”Noi doi și noaptea”, piesă compusă alături de fani | VIDEO

După o consultare cu fanii pe Facebook, Smiley a lansat, vineri, “Noi doi și noaptea”. În continuarea ideii de inetracțiune cu fanii, totuși la distanța cerută de regulile pentru a opri răspândirea virusului Sars-Cov2, la balcoane, la geamul apartamentului, în fața blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neașteptată cu el și de o lansare personală și individuală a noii sale piese. După premiera de la boxele mașinii, Smiley a făcut public noul single.

“Noi doi și noaptea” aduce un sunet care amintește de anii 80. Videoclipul, în care artistul este proiectat prin parbrizul unei mașini după o urmărire pe străzile Bucureștiului, este cel care a trezit cele mai multe comentarii și reacții pe rețelele sociale.

“Eu consider că muzica anilor ’80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci și am vrut să umplu urechile și sufletele celor care mă ascultă cu energia și sound-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică și distracție.

E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forțare a optimismului și a seninului în viețile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun și ne ajută să ne amintim că viața e frumoasă și ne poate oferi super senzații în fiecare zi”, spune Smiley.

După mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa Smiley – ”Noi doi și noaptea” a intrat în topul Trending YouTube, sâmbătă dimineața fiind pe locul 16 în clasamentul celor mai urmărite videoclipuri din România.