Ski Resort Transalpina, atracţia principală pentru iubitorii sporturilor de iarnă (P)

Situat la doar câţiva paşi de Staţiunea Vidra -Ski Resort Transalpina a devenit, încă din prima zi (22 decembrie 2013), atracţia principală pentru iubitorii sporturilor de iarnă din România şi nu numai.

La Ski Resort Transalpina pe un domeniu de peste 30 de hectare se pot practica sporturi de iarnă, în condiţii excelente.

Ski Resort Transalpina, inaugurat pe 22 decembrie 2013, oferă 9 km de pârtii dotate cu tunuri pentru zăpadă artificială şi grade diverse de dificultate, instalaţii de transport pe cablu – două telegondole interconectate, două teleski-uri şi un telescaun, instructori de ski şi snowboard, après-ski la cota 1850, restaurant-terasă la staţia îmbarcare şi restaurant la staţia intermediară, dar şi un centru de închiriere echipament sportiv.

În acest an, la Ski Resort Transalpina elementul de noutate va fi constituit de un proiect mai puţin obişnuit pentru România: Adrenalin Mountain Park, proiect inițiat și coordonat de echipa Adrenalin Logistics, căreia i s-au alăturat, magazinul Switch!,Ski’n’Surf și Snow-Fest. Eforturile susținute ale celor implicați vor avea ca rezultat cel mai mare parc dedicate sporturilor alternative de iarnă! Snowpark-ul AMP va conține linii și elemente destinate tuturor nivelelor, de la începători la avansați, iar celor care vor avea nevoie de un sprijin și un sfat, le va sta la dispoziție echipa AMP și școala de snowboard ‘project:RIDE’.

Cea mai recentă victorie o reprezintă omologarea FIS (Federaţia Internationala de Ski) a 5 tronsoane de pârtie, zone în care vor putea fi organizate competiţii internaţionale de slalom şi slalom uriaş!

Pe timpul iernii, la Ski Resort Transalpina se poate ajunge dinspreValea Oltului pe DN7A (Brezoi, Malaia, Voineasa, Vidra), sau dinspre Petroşani. Câteva repere: – de la RâmnicuVâlcea – 107 km – de la Sibiu – 138 km – de la Petrolani – 26 km

Pentrudetaliireferitoare la tarife, localizare, dotari: www.trans-alpina.ro