Confidenţialitate

Simona Halep va fi primită în Salonul Oficial al Aeroportului “Henri Coandă”

Simona Halep, câștigătoarea titlului de la Roland Garros 2018, va fi primită luni în Salonul Oficial al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”.

Avionul va ateriza la ora 16:15 minute, a anunțat Federația Română de Tenis.

”Federația Română de Tenis o felicită pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, pentru titlul de campioană la Roland Garros – primul pentru tenisul românesc la 40 de ani distanță de cel cucerit în 1978 de Virginia Ruzici – perfomanță care a pus România pe un loc special în istoria tenisului mondial.  Federația Română de Tenis ține să mulțumească Simonei Halep pentru acest moment, unic în istoria tenisului românesc – campioana de la Roland Garros fiind și lidera WTA – și anunță mass-media, precum și milioanele de suporteri care o iubesc pe Simona Halep și care susțin tenisul românesc , că marea noastră campioană revine în România luni, 11 iunie, cu cursa Tarom care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de președintele FRT, domnul George Cosac, precum și de ceilalți membri ai Comitetului Director al FRT, ca o veritabilă personalitate, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, este mesajul transmis de Comitetul Director al Federației Române de Tenis.

Simona Halep a câştigat finala de la Roland Garros, impunându-se în faţa americancei Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1. Românca a reuţit să obţină primul trofeu de Grand Slam din carieră. Simona Halep – care îşi păstrează supremaţia în ierarhia WTA – a jucat pentru a treia oară finala la Roland Garros.

În urma acestui succes, ea a devenit prima jucătoare română care câştigă un “major”, după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.