Simona Halep: “Serena este foarte puternică, dar am şansa mea”

Simona Halep este încrezătoare înaintea confruntării cu Serena Williams, care va avea loc joi, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Chiar dacă se așteaptă la o partidă dificilă, Simona spune că are șansa ei, avînd în vedere evoluțiile bune reușite pînă acum la actuala ediție a competiției californiene, unde este deținătoarea trofeului.

“Lovesc cu încredere și serviciul îmi merge bine. Simt că pot să îi fac față”, crede Halep, ajunsă în sferturile de la Indian Wells după ce a trecut de Barbora Strykova. Jucătoarea cehă a abandonat din cauza unor probleme respiratorii, cînd era condusă cu 6-3 și 1-0 în setul al doilea.

Serena Williams s-a impus lejer în optimi, învingătoare cu un dublu 6-2 în fața ucrainencei Katarina Bondarenko. Lidera mondială o va întîlni pentru a opta oară pe Simona Halep – joi dimineață, nu mai devreme de ora 4.00, ora României – și spune că va trebui să fie atentă, deoarece românca are un joc agresiv și este o luptătoare.

Halep a cîștigat o singură dată în fața americancei, în grupele Turneului Campioanelor din 2014. Ele ar fi trebuit să fie adversare și anul trecut la Indian Wells, în semifinale, însă Serena s-a retras atunci iar Simona a cucerit trofeul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS