Show-ul ”Dracula pe gheaţă” pe care Teatrul din Sankt Petersburg îl va susţine la Bucureşti se amână pentru 20 aprilie

Spectacolul ”Dracula pe gheaţă” pe care Teatrul din Sankt Petersburg îl are programat la Bucureşti se amână pentru data de 20 aprilie, după ce şi reprezentaţia de la Cluj-Napoca a fost reprogramată pe 22 aprilie, în loc de 8 aprilie când fusese anunţată iniţial, potrivit organizatorilor, Events.

“Ice Vision Productions a creat acest spectacol mergând peste limitele normale ale unui spectacol tradiţional de patinaj. Teatrul pe Gheaţă din Sankt Petersburg, împreună cu patinatorii Tomáš Verner, Surya Bonaly şi Philippe Candeloro promit în continuare fanilor o seară unică, de neuitat.

Deşi amânarea unui eveniment nu este niciodată o decizie uşor de luat, pentru o mai bună logistică a desfăşurării celor două reprezentaţii din România, am fost nevoiţi sa le reprogramăm la o diferenţă de două zile, pentru a coordona transportul artiştilor şi echipamentelor”, a spus Cristian Gamentz, Managing Director SG.

Biletele cumpărate pentru data de 6 aprilie – data iniţială a show-ului din Bucureşti – îşi menţin locurile şi valabilitatea. Spectatorii care nu pot ajunge miercuri, pe 20 aprilie, la acest spectacol au opţiunea de a returna biletele şi pot primi contravaloarea lor, contactând reţeaua Eventim la adresa contact@eventim.ro.

În funcţie de distanţa faţă de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 şi 330 lei atât la Bucureşti, cât şi la Cluj-Napoca.

Biletele pot fi cumpărate online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim, în magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV.

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, aflat pe strada Polonă, Nr. 15.

Celebrii patinatori Surya Bonaly, Tomáš Verner şi Philippe Candeloro vor interpreta rolurile principale în premiera mondială a spectacolului ”Dracula. The Story of Eternal Love”.

Atuurile producţiei ruseşti constau în prezenţa unor campioni olimpici, patinatori profesionişti, costume şi decoraţiuni fabuloase, ample instalaţii video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete şi efecte speciale, completate de muzică.

Toate aceste elemente recreează legenda primului vampir din istoria omenirii, contele Dracula, dar şi povestea sa de dragoste eternă.