Se fac ultimele pregătiri pentru concertul Roger Waters, ‘The Wall’

Aproape 200 de poliţişti sigură ordinea la concertul artistului Roger Waters, ‘The Wall’, care va avea loc miercuri, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Autorităţile se asigură că nu vor fi incidente miercuri la concertul Roger Waters. În Piaţa Constituţiei şi pe străzile care duc spre zona unde va avea loc concertul vor fi şi peste 200 de jandarmi, care vor asigura ordinea publică şi protecţia spectatorilor, informează Jandarmeria Capitalei. Pe de altă parte, poliţiştii vor fi prezenţi în zona Pieţei Constituţiei, dar şi în alte locuri în care este necesară prezenţa acestora, pentru a preveni actele de violenţă, înşelăciunile, furturile din poşete, din buzunare şi din autoturisme, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitale.

Traficul a fost restricţionat între 22 – 31 august, în zona Pieţei Constituţiei, pentru pregătirea concertului ‘The Wall’ susţinut de Roger Waters pe 28 august.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, până în 31 august, orele 24.00, este restricţionată circulaţia rutieră pe banda I a bretelelor situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei, către Bulevardul Unirii.

De asemenea, până în 30 august, orele 24.00, circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei, către Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii, benzile I şi II, pe sensul de circulaţie Ministerul de Finanţe către bretea Ministerul Public şi banda I de circulaţie dinspre bretea Ministerul Public către bretea Ministerul de Finanţe.

Circulaţia rutieră este închisă până în 29 august, orele 08.00, pe Bulevardul Unirii, între bulevardele I.C. Brătianu şi Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite, fiind asigurată traversarea Bulevardului Unirii către Bulevardul Regina Maria.

În perioada restricţiilor de trafic se poate circula pe rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Piaţa George Coşbuc – Bd. Regina Maria; str. Izvor – str. Haşdeu – Splaiul Independenţei; Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – str. Haşdeu – str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Accesul publicului la concertul Roger Waters, ‘The Wall’, se va face începând cu ora 17.00, pe la intrările dinspre Parcul Izvor şi Bulevardul Regina Maria, evenimentul fiind programat să înceapă în jurul orei 20.00.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia de la porţile de acces.