Se anulează Kings On Ice

Cei care şi-au achiziţionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 martie, la Patinoarul ‘Mihai Flamaropol’, au posibilitatea de a-şi recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat.

‘Patinoarul «Mihai Flamaropol» din Bucureşti, care a găzduit mai multe ediţii Kings On Ice şi unde urma să aibă loc şi show-ul programat iniţial pentru această primăvară, nu poate garanta condiţiile optime pentru desfăşurarea evenimentului, fapt ce a determinat amânarea galei aniversare din luna martie pentru anul viitor, când se aşteaptă o îmbunătăţire a condiţiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol’, se arată în comunicatul organizatorilor, Amphitrion.

‘Deşi am sperat că situaţia patinoarului «Mihai Flamaropol» se va îmbunătăţi, ni s-a comunicat că este posibil ca în orice moment, din lipsă de fonduri, patinoarul să nu mai beneficieze de niciuna dintre utilităţile necesare funcţionării: energie electrică, apă etc. În aceste condiţii, spectacolul programat nu poate avea loc. Am dorit foarte mult să nu dezamăgim publicul fidel acestui show şi am sperat că se va găsi o soluţie pentru rezolvarea problemelor legate de patinoar.

Din păcate, nu se întrevede nicio posibilitate de soluţionare a situaţiei actuale. Este regretabil că Bucureştiul nu are în acest moment niciun patinoar care să poată găzdui un spectacol de o asemenea amploare, un loc pentru tinerii care doresc să se dedice acestui sport sau pentru cei care practică hocheiul pe gheaţă. Dorim şi sperăm să primim veşti mai bune şi să putem continua seria spectacolelor de excelenţă a patinajului la Bucureşti’, a declarat Raluca Popescu, director general Amphitrion.