Scorpions concertează în România în cadrul turneului mondial aniversar

Miercuri a fost ziua anunțurilor legate de concerte în România. După ce a venit confirmarea că trupa Maroon 5 va concerta pentru prima oară în România, D&D East Entertainment a anunţat pe pagina de Facebook că rockerii de la Scorpions vor susţine un concert pe 16 iulie, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial aniversar, pus la cale pentru sărbătorirea celor 50 de ani de la înfiinţare.

Biletele pentru concertul Scorpions din București se pun în vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe eventim.ro.

Trupa rock germană Scorpions a lansat pe 20 februarie cel de-al 20-lea album de studio din carieră, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţare.

Originară din Hanovra, trupa Scorpions a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite.

Celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, „Send Me an Angel”, Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei.

Balada „The Wind of Change”, lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991.