Confidenţialitate

Scoate campionul din tine! Câștigă un echipament complet de ciclism și cazare pentru competiția DHS Corvin MTB

Devron Bike și Europa FM te provoacă să scoți la iveală campionul din tine! Dacă ești pasionat de ciclism la fel de mult cum te pasionează să descoperi frumusețile României, participă la concurs și poți câștiga unul dintre cele trei pachete complete pentru competiția DHS Corvin MTB – o bicicletă de top din gama Mountain Bike cu care să participi la concurs (în regim Test Bike, exclusiv pentru utilizarea ei în concurs), un echipament de ciclism (tricou + pantalon) și cazare pe perioada concursului (5-6 septembrie).

Cu două ediții la activ, competiția DHS Corvin MTB și-a pus amprenta în topul evenimentelor sportive și cicliste din județul Hunedoara și din țară. Evenimentul, care se va desfășura între 5 și 6 septembrie, constă în trei trasee pe Mountain-Bike ce străbat dealurile, văile, cursurile de apă, pădurile Munților Apuseni în arealul Munților Poiana Rușca. Pe lângă frumusețile pitorești ale acestei zone, dezvoltand ciclismul montan, vei avea parte și de superbe petice de istorie.

Secțiunea Cross-Country constă în două trasee, împărțite pe categorii de dificultate – Hobby 30 km și Maraton 75 km – , vârstă și sex și gândite pentru amatori și profesioniști pe măsură.

Elementul de spectaculozitate al competiției îl va prezenta traseul de XCO. Cu o lungime de 3 kilometri, traseul XCO se desfășoară în jurul Castelului Corvinilor, cu trecere prin curtea interioară.

Mai multe detalii despre competiția DHS Corvin MTB din acest an găsiți pe site-ul oficial al evenimentului.

DHS Corvin Maraton 2015 – Teaser from DhsBikeParts on Vimeo.

Înscrierea la concurs se face lăsând un comentariu mai jos cu răspunsul la întrebarea: Care e cel mai frumos loc din România pe care merită să îl vezi pe bicicletă?

Premiile se acordă prin tragere la sorți pe 31 august.

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare! Câștigătorii sunt: Alexandru Victor Chineață, Cornelia Buică și Lucian Surdu.