Confidenţialitate

Scandal la FCSB: Portarul Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj

Finanţatorul “roş-albaştrilor”, Gigi Becali, a declarat astăzi că portarul Cristian Bălgrădean a semnat pe ascuns un contract cu rivala la titlu – CFR Cluj.

Conducătorul echipei bucureştene îl acuză pe goalkeeper de viciere de rezultat la meciul cu FC Botoşani şi anunţă că acesta nu va mai apăra niciodată la FCSB.

Cristi Bălgrădean se află în ultimele şase luni de contract şi avea dreptul sa parafeze o înţelegere cu alt club, dar era obligat să-i anunţe pe oficialii actualei sale echipe.

Becali spune că Bălgrădean ar fi semnat cu CFR Cluj în urmă cu zece zile şi a evitat să transmită că va juca la gruparea rivală din vară, declarând că i-a fost ruşine.

Finanţatorul îl acuză acum pe portar de viciere de rezultat în meciul cu FC Botoşani, în care a fost titular.

“I-am zis ‘Bă, băiatule, eşti nebun? Trebuia să anunţi’. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el? Nu vreau să îmi fac păcate, dar înseamnă că mingea înscrisă cu Botoşani, de i-a dat-o pe tavă, înseamnă că te gândeşti la CFR, să ia campionatul. Mi-a zis că i-a fost ruşine. Cum să îţi fie ruşine, mă, să îmi spui? Tu nu mă înştiinţezi, semnezi cu ei, o fi luat şi o sumă la semnătura. Direct mită, cum ar veni. I-am zis să îşi ia catrafusele şi să se ducă la el acasă. Să ţin spionul în casă?”, a declarat Gigi Becalu, la “Pro X”.

Cristian Bălgrădean evoluează la FCSB din februarie 2018, iar ultima sa apariţie a avut loc sâmbătă, în meciul cu FC Botoşani, scor: 2-2.

Portarul de 31 de ani a mai jucat la FC Braşov, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.