Confidenţialitate

Savurează gustul care-ți place #fărăregrete și contribuie la un viitor mai bun, cu Verdino!

Ascultă Deșteptarea, de luni până vineri, și prinde discuțiile matinalilor despre produsele de la Verdino.

Înscrie-te la concurs completând formularul de mai jos și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 350 de lei de la Verdino.

Care este produsul Verdino care te inspiră cel mai mult? Trimite-ne o rețetă vegetariană în care să-l faci să strălucească și noi te premiem zilnic, în Deșteptarea.

Mititei vegetali

Așa-s buni micii, să fie din plante și să piște când muști din ei! Cine iubește mediul și mâncarea picantă, va iubi și acești mititei suculenți, condimentați atent cu puțină ceapă, un pic de usturoi, cimbru, piper și, bineînțeles, chili! Numai când te gândești cum o să sfârâie și deja ți-e poftă!

Burger vegetal

Burger 100% plant-based, din care să curgă un amestec delicios de Emmentaler și Gouda vegetale? Ăsta da răsfăț! Cum se topește Cheddarul vegetal în Cheeseburgerii Verdino, așa ne topim și noi de poftă când vedem rețetele voastre!

Cârnăciori vegetali

Ne gândim cu drag la vremurile când bunicii ne găteau tot felul de bunătăți simple, dar cu un gust nemaipomenit și care ne țineau de foame toaată ziua. Pentru astfel de momente, când ai vrea să retrăiești bucuriile copilăriei, există gama de cârnăciori vegetali Verdino. Pregătește-te pentru o explozie de arome!

Chifteluțe vegetale

Sufletul petrecerii ca aperitiv sau răsfățate și marinate în sos de roșii! Cum le gătești ține doar de tine. Noi ne-am făcut treaba, am creat chifteluțele vegetale perfecte, cu usturoi, ceapă, piper și alte mirodenii. Exact ca la mama acasă, doar că 100% plant-based.

Tocată vegetală

Imaginează-ți că ai o pânză albă de fiecare dată când gătești! De asta toată lumea iubește tocata vegetală Verdino. Se descurcă de minune caramelizată, prăjită, încorporată în tot felul de sosuri și umpluturi, din orice gastronomie din lume. Trebuie doar să dai frâu liber imaginației!

Verdino este varianta mai sănătoasă și sustenabilă a mâncărurilor tale favorite. Produsele vegetale Verdino au gust și aspect similar produselor tradiționale din carne, dar sunt mai ușoare pentru digestie, de post și mai sănătoase pentru mediul înconjurător.

Regulamentul concursului